Следва

Джейсън Момоа и Лиса Боне вдигнаха тайна сватба

Истории от живота: Моника Бабиш

Изчислихме милионите на Андрей Бабиш и равносметката е: невероятни 4.1 милиарди долара, според Форбс.

Celebrities преди 6 години

Парадигмата, че „Любовта се купува с пари“, може би важи за Мелания Тръмп, не знаем, но за Моника Бабиш, която миналата седмица влезе в рубриката ни "Щрак, fashion, на портрет", със сигурност - не.

Ще ви разкрием интимни детайли от интресното минало на г-жа Бабиш, включвайки емотивни сегменти от любовната й тийнейджърска епоха. Все пак това е модната и политическа звезда на  Чехия, за която, твърде вероятно, най-доброто предстои.

Развитието на тъжната изначално драма на Моник започва в момента, когато баща й /тя е на 5 в онзи момент/ напуска белия свят, оставяйки вдовица, момиченцето и тригодишен син. В разцвета на пубертета, периодът, в който желанието за просперитет и развитие в отредена професия креативно се ражда, Бабишова /произношението е на родния й чешки/ първоначално избира фризьорството като водещ стимул в живота. След турбулентната фаза на дилемата около въпроса: Какво искам да бъда, като порасна?, Моник се записва на бизнес и мениджмънт в гимназията, където се среща със сегашната си професия - интериорен дизайнер.

Към момента госпожа Бабиш притежава тлъсто портфолио, пълно с пиперливи истории от живота, вкл. един неуспешен брак, сключен на крехките й 15 години. След това, на 21, щастието й се усмихва в момента, в който се развежда с първия си съпруг.

В компанията, където Андрей е бизнес партньор, а тя - секретарка, се ражда новата любов, която цъфти повече от две десетилетия. Г-н Бабиш е татко от първия брак на две деца, плюс още две с Моника. В началото на романса между двамата влюбени, богатството на чешкия премиер е… сравнено с моментните 4.1 милиарди долара = нула. По дефолт - Love wins!

Блондинката е голям почитател на минимализма й е фен на стъклото като материя, прозрачност и естетика в проектирането на елементи и разкрасяващи детайли в интериорния дизайн. Чешката модна икона е не само shopaholic, a и влиятелен хуманист, организиращ събития от хуманитарен характер в Чехия, с цел да се помогне на хората с трудности в живота.

Семейството Бабиш притежава хуманитарна фондация, на която чрез търг на последното организирано събитие чантата с подпис на Салваторе Ферагамо на вече любимата ни блонди, бе продадена за рекордна сума. Естествено, средствата са изхарчени за хуманитарни проекти.

Ресторантът, собственост на семейство Бабиш. 

На въпроса Дали тя подбира аутфитите на съпруга си? в интервю за чешка медия, г-жа Бабиш отговаря: Модните бутици ни доставят определени стайлинг предложения, знаете, професията на Андрей изисква стриктност и професионализъм, а мъжкият елегантен костюм е първото нещо, което заедно подбираме. След това идват и по-свободните и уютни фешън комбинации за ежедневни аутфити. Което не ни допадне, връщаме обратно при модните лейбъли и къщи.

Факт е, че тепърва ще коментираме и обсъждаме модното кралство от дрехи на Моника Бабиш, блондинката показа един по-различен принцип и подход, не само в интересните фешън комбинации, а и в това как една обикновена жена с любов към професията и съпруга си, се превърна в истинска дама от първите стайлинг и поведенчески присъствия на Европа.

Част от коментарите, критиките и похвалите ни за досегашните модни визии на Моник са тук>>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.