Играeм за истинско издателско чудо:
  •  

Играeм за истинско издателско чудо: "Детски шедьоври от велики писатели"

Точно като игра на дама, камъчето днес попада на плочка номер 8.

Скок-подскок се насочваме към това приказно стилистично и смислово издържано предизвикателство и се надяваме щастливият номер да ни донесе награда.

Номер 8 е съвсем неслучаен, защото 8 са и наградите, за които ще се надпреварват всички на опашката! Също толкова ще са и късметлиите, които ще се сдобият с книга от поредицата „Детски шедьоври от велики писатели" както и със световния бестселър "Манго и Бамбам", плод на любовта към добрата литература и красивите илюстрации на родното издателство "Лист".

Коментари: 7

B
Bobonita (2017/11/10 / 19:07)
Първата книга, която прочетох на моето дете, беше Български народни приказки. Четях й всяка вечер и тя заспиваше спокоен сладък сън. Когато поотрасна, й купих "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" на Ено Рауд. Детето беше много впечатлено от колоритните истории и след време сама си четеше книгата.
Пух (2017/11/09 / 16:21)
Първата прочетена книжка на момиченцето ми беше "Червената Шапчица". Много я харесва и дори вече я разказва. Най- забавно става на финала, който винаги е различен в приказката, разказана от нея. Последния път, след като бабата била спасена, тя отишла на екскурзия...:):):), което всъщност също е добър край за приказка :)
C
cookie88 (2017/11/09 / 15:11)
Първата книга от която почнах да чета на моето момченце е една Христоматия по детска литература. В нея има от стихчетата на Петко Славейков, Ран Босилек, Леда Милева; приказките на Ангел Каралийчев, Емилиян Станев, Елин Пелин до приказките на Шарл Перо, Братя Грим и Ханс Кристиан Андерсен. Тези стихчета и приказки са ми любими и се надявам и сина ми да ги заобича:)
L
LatinoFiesta (2017/11/08 / 15:49)
Прочетох на моето дете любимата ми книга от моето детство- "Как Пуци спечели купата" на Елизабет Шоу, защото това е книга, която през годините винаги ме е вдъхновявала и насърчавала да се боря и никога да не се отказвам, тъй като усилията се възнаграждават!
B
batmarcho (2017/11/08 / 14:19)
Лече-Буболече на Георги Авгарски. Големият ми син много я обичаше и знаеше наизуст почти. На малкия скоро ще започна да му чета, само да започне да разбира повечко :)
K
Koleva (2017/11/07 / 11:17)
Български народни приказки! Големият ми син беше едва на 6 месеца когато започнах да му я чета.На 4 години и половина той вече сричаше:)
K
Koleva (2017/11/07 / 11:15)
Български народни приказки! Големият ми синбешеедва на 6 месеца когато започнах да му я чета.На 4 години и половина той вече сричаше:)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.