Следва

Кайли Дженър разкри пола на детето си!

Дизайн за вдъхновение: Roca London Gallery

Добре дошли в 3415 година.
 

All About Life преди 6 години

Вдъхновена от водата, Заха Хадид трансформира един обикновен етаж във вълнуващо интериорно измерение.

Това творение на архитектурното изкуство в комбо с многото други фрапантно модерни проекти на Заха са неизчерпаем източник за вдъхновение на артисти от различен калибър на творчество.

Този дизайн директно ни телепортира в света на Star Wars и много други нереални космически измерения, познати до момента на човешкото око и общата популация.

Футуристична фантазия с лек финес на минимализъм и креативна ескалация е парадигмата, която най-кристално чисто олицетворява идеята на Хадид.

Тази гениална сграда е прекрасен детайл в лондонския викториански и бароко-готик  архитектурен стил.

А целта на галериите Roca е да се създадат уникални пространства за представяне на продуктите на компанията в рамките на различни събития. За международна компания със статута на Roca, изграждането и тържественото откриване на тези изложбени зали е повод за огромна гордост и същевременно дава възможност на компанията да популяризира своите ценности сред широката общественост.

Повече инспирация в галерията горе>>> 


Заха Хадид

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 7 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 7 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.