Следва

BIOXET – решението на проблема!

BIOXET – лесно и дълготрайно!

Представите ни за красота са, че красивото женско тяло трябва да бъде гладко – никакви излишни косми!

Body преди 14 години

Представите ни за красота са, че красивото женско тяло трябва да бъде гладко – никакви излишни косми! Тяхното изобилие се приветства единствено на отреденото им място на главата, но на другите части от тялото то е недопустимо.

Вече сме в разгара на плажния сезон и на нежелателното окосмяване е обявена истинска война. На ход са всякакви средства – от бръсненето и крема за депилация до сериозните процедури в козметичните салони. За тези от нас, които искат да се избавят лесно и дълготрайно от този неестетичен проблем, отделът за Проучване и развитие към BIOXET изобрети нова формула, която действа идеално като крем за намаляване на окосмяването.
BIOXET няма аналог в областта на козметологията и за разлика от другите козметични средства не оказва негативно въздействие върху кожата и в същото време действа ефективно за решаване на нежеланото окосмяване. Както и останалите продукти на компанията, BIOXET съдържа само натурални компоненти и не само намалява нежеланото окосмяване – той овлажнява кожата, прави я по-мека и е подходящ за всички типове кожа и окосмяване.

BIOXET
е лесен за използване – само 3 стъпки за няколко минути :

1.Отстрани нежеланите косми с корените (с кола маска, пинсета, механично). Старателно измий и подсуши зоната, която ще третираш
2.Нанеси BIOXET като масажираш по посока обратна на растежа на косъма
3.Нанасяй BIOXET всяка вечер, докато космите израснат достатъчно, за да бъдат отстранени отново.

С всяко нанасяне космите изтъняват, а растежът им рязко се забавя. Резултатите наблюдавани в края на 3-я месец са 46% намаляване броя на космите, 43% намалява дължината им, 30% изтъняване на космите.
Растежът на косъма се дължи на размножаването на клетките на луковицата му и преминава през няколко фази. През анагенната фаза (активната фаза на растеж) клетките бързо се делят и се превръщат в клетки на косменото стебло. Процесът завършва с продукция на кератин, основната съставка на косменото стебло. BIOXET подтиска деленето и увеличаването на клетките в корена на косъма. Чрез използване на BIOXET, активно растящите космени фоликули (тези в анагенна фаза) бързо навлизат в телогенна фаза. Това е фазата на покой, при която “мъртвият” косъм сам опадва, или се отделя при най-малкото въздействие.
 

More from View Sofia

More Body