BIOXET – решението на проблема!

Ако те притеснява нежеланото окосмяване и ти се налага често да се бориш с него, вече има BIOXET – нов продукт за дълготрайно решение на този проблем...

Ако те притеснява нежеланото окосмяване и ти се налага често да се бориш с него, вече има BIOXET – нов продукт за дълготрайно решение на този проблем. Неговата редовна употреба позволява да се избавиш от неприятните косми по пътя на въздействието върху космената луковица.

BIOXET
е представен в три варианта – крем за тяло, крем за лице за мазна кожа и крем за лице за суха или нормална кожа.

Коментари: 4

Y
Yocheto (2011/06/19 / 09:51)
Да попитам само коя е фирмата производител на крема ? И има ли значение възрастта на човека, може ли да се използва от младежи ?
S
Sti85 (2010/02/15 / 12:10)
Цената е 1 от основните отправни точки, ако е 60 лева тубичката - колко грама е ? Препоръчва ли се за лице и дали преди използването не се налагат козметични процедури - почистване. Интересувам се от това дали има значение през кой сезон се използва крема, дали след излагане на слънце има опасност от засилена пигментация. Ако има акне по кожата/тялото третирането с крема дали не е ли опасно за кожата ? Какви са нежеланите реакции ?
M
Marti (2009/08/08 / 12:06)
Както правите с другите неща, така и тук е добре да споменавате цена и от къде може да се купи този продукт. Иначе става така, че все едно сте превели статията от някой сайт само и само да запълните мястото във вашия..
M
Mili Vanili (2009/08/06 / 09:56)
От къде го купуваме?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.