Следва

Скритите вежди или новият култ към женствеността

BIOXET – решението на проблема!

Ако те притеснява нежеланото окосмяване и ти се налага често да се бориш с него, вече има BIOXET – нов продукт за дълготрайно решение на този проблем...

Body преди 14 години

Ако те притеснява нежеланото окосмяване и ти се налага често да се бориш с него, вече има BIOXET – нов продукт за дълготрайно решение на този проблем. Неговата редовна употреба позволява да се избавиш от неприятните косми по пътя на въздействието върху космената луковица.

BIOXET
е представен в три варианта – крем за тяло, крем за лице за мазна кожа и крем за лице за суха или нормална кожа.

BIOXET
е продукт с оригинални свойства и особена история. Няколко години професионалистите от отдела за Проучване и развитие към BIOXET посвещават на детайлно изучаване на проблема и за научни изпитания. В условия на съблюдаване на пълна конфиденциалност преминава разработката на оригинална формула, която до този момент знаят само трима души на Земята.

В изследванията, разработката и изучаването на BIOXET са направени значителни инвестиции, а изследванията по безопасност и ефективност на линията се провеждат от учени на катедрата по дерматология на Медицинския факултет на Университета в Истанбул, както и от Независимия научен институт за медицински изследвания «Dermatest» в Германия. Продължителните изследвания потвърждават, че в целия свят е трудно да се намери нещо подобно на продукта BIOXET.

Човечеството е измислило много начини за депилация и епилация с различна продължителност на действие, но всички широко прилагани методи имат свои недостатъци и не решават окончателно проблема с окосмяването. Това налага използването им през целия живот. Освен това те са свързани с неприятни, болезнени усещания, неудобни са за прилагане и често стават причина за появата на враснали косми. Нещо повече, тяхното използване е неприемливо при чувствителна кожа. BIOXET не само позволява да се избавиш от нежеланото окосмяване, той се грижи и за кожата като я хидратира и прави по-мека.

BIOXET е изключително натурално средство на растителна основа и може да се използва от хора с различен тип кожа и удобно се нанася на всички проблемни участъци от тялото. Със своята безопасност, ефективност и надеждност вече е популярен в 25 страни от Западна Европа и Близкия Изток.

Кое ни кара да изберем BIOXET?
- Намалява нежеланото окосмяване
- Хидратира кожата и я прави по-мека
- Съдържа активни билкови съставки
- Подходящ е за всички типове кожа и окосмяване
- Дерматологично тестван
- Лесен за използване

Bioxet може да откриете в аптечната мрежа като цената му за лице е около 40 лв., а за тяло - 60 лв.
 

More from View Sofia

More Body