Седмичен ХОРОСКОП - 06.11 - 12.11

Astro преди 6 години

В края на миналата седмица (5-ти ноември) Меркурий навлиза в Стрелец и ще остане там чак до 11-ти януари 2018 г. Меркурий е планетата на комуникацията и информацията и най-добре се изразява в Стрелеца, където акцентът е поставен върху разширяването на познанието, усъвършенстването, изследването и търсенето, както и цялостната визия за нещата. Сега всичко ни се явява в по-философски тон, което прави времето подходящо за приемане и разбиране на чуждите гледни точки.

На 10-ти ноември Луната в Лъв също ще има благоприятно влияние върху нас. Предразположени сме към повече сантименталност, чувственост и романтика.

На 7-ми ноември Венера навлиза в Скорпион и ще бъде в тази позиция до 1-ви декември, внасяйки у нас дълбоки и страстни чувства. Ще бъдем по-загрижени, но и по-решителни. Влиянието на Венера ни примамва към по-страстните преживявания на живота. Това ще ни накара да поискаме да опитваме нови неща, които винаги са ни изкушавали, но не ни е достигала смелост. Затова у нас лесно ще се зароди чувство на трансформация, на промяна.

Магнетизмът на Венера в Скорпион е силен. Това няма как да не повлияе на любовните взаимоотношения. При някои това ще се изрази в опита за максимална хармония с партньора, а при други ще се прояви желание за спонтанност и хаос. При всички случаи преживяванията през тази седмица ще бъдат ценни и незабравими.

Хороскоп

Още от Astro