Следва

Кратък Party наръчник: Minimal Chic - The Makeup

Кратък party наръчник: Ultra Fashionable - The Makeup

Girls just wanna have some fun!

All About Life преди 6 години

Подходящият грим придава завършеност на всяка party визия и е от изключителна важност за цялостното излъчване.

След като вече ви издадохме всичките си тайни помощници в постигането на безупречния макиаж, сега ви предоставяме и конкретни кокетни визии и куп pолезни съвети за постигането им.

Ultra Fashionable

Смелата визия е пряко повлияна от тенденциите в макиажа за Пролет/Лято 2017-та. Златният металик тон се разлива в красива композиция по устните и около очите, за да допълни смело модните интерпретации по темата.

Trics:

Ефектът на течно злато постигаме с помощта на течните сенки на Dior Fluid Shadow, които нанасяме с малки прецизни движения.


Течни сенки за очи Dior Addict Fluid Shadow

Подчертаваме веждите и миглите, за да изпъкнат на фона на светлия топъл тон, а останалата част от лицето оставяме матирана.

Фотограф: Мариана Петрова
Стилист: Габриела Желева
Грим: Dior
Коса: Митко Дамов Academy
Модели: Ива/ Inter Models


Останалите "малки градски тайни" за "добри" и "пораснали" момичета можете да намерите в "Кратък парти гид за добри момичета", който обещава милион приключения по тъмно и се разпространява в любимите ни Happy & Candy!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.