Следва

Кой какво облече на CFDA/Vogue Fashion Fund Gala 2017

Fashion battle: Reflect yourself

Express yourself...

All fashion преди 6 години

Днешната тема в една от любимите ни рубрики - Fashion battle идва с мотото "Изрази себе си!" Дрехата върху нас е не само парче плат, тя е индиректно вътрешно oтражение на моментното ни емоционално състояние.

Живеем в общество, леко стереотипно и некосмополитно по отношение по-разкрепостени стайлинг и фешън комбинации. Не винаги тенденциите, които предлага световната модна висша лига са правилият избор за един аутфит, поради риска той да е директно дискомфортен за обикновения ползвател на модата. Освен това сме доволно плъзнати в една нелепа естетика, прекалено експонирана от местните ни "по-влиятелни" медии и част от музикалните артисти.

Е, в контекста на казаното идва и нашият опит да се постараем да променим фиксираните граници по света и у нас, както на модата, така и на красотата.

В средата на приятния ноемврийски следобед сервираме смели визии и съчетания на несъчетаемото.

Филип

Вече две години подред материите с огледално отражение и рефлексия са част от композицията в ежедневните ни и по-специални стайлинги.

Не случайно подбрах материали с контрастна текстура, сияние, нюанс и цвят. Целта: да създадем софистициран аутфит, адекватен на времето, в което живеем. Започвам с асиметрично геометрични очила, добавящи щрих на авангардност. Последствено продължавам със сатениран панталон, в комбо с блузка от същия сатен. Ватирано яке с бронзово-златно сияние и дискретен розов пигмент. Сребърни обеци с безформен силует, неподвластни на времето и обувки с разкрасяващи кристали.

Определено шикозна визия с експериментален подход.


 

 

Обеци Leigh Miller 460 лв.

Чанта Jw Anderson 2 630 лв.

Панталон Zara 60 лв.

Яке H&M 109 лв.

Блуза Zara 46 лв.

Токчета Malone Souliers 1163 лв.

Очила Ache Studios 684 лв.

Давид

Mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them all?

Винаги питаме един и същ въпрос, а отговорът е в нас. Ръководени от психологията, че всеки хомосапиенс машинално гледа в другите какво му представят, нека да представим това, което искаме. Успехът, допускаме, е в умното рефлектиране към другите. Ако ни ръководи мисълта, че се обличаме, както се чувстваме, в такъв случай нека завладеем с рефлективност и във аутфита ни. Комбо от ярки цветове, отразяващи материи, изкуствени, елеганти спрямо супер шикозни, let the game begin! Червен базис на Marc Jacobs и Versace разкрива енигмата на личност, която не се колебае във взимането на крайни решения. Идва огледалната парка на Golden Goose Deluxe Brand. Oтразяващата „Alba“ гарантира, че натовареният график не е застрашен от зимата. Изработена в Италия от полиамидна смес, изрязана в oversized силует, тя добавя нужната доза лукс на визията. Gucci привлича вниманието върху главата, а за финиш, oh, Yeеes, put these Balenciaga on!

 

Яке Golden Goose Deluxe Brand 2010 лв.

Пола Marc Jacobs 980 лв.

Пуловер Versace 1010 лв.

Лента за глава Gucci 1175 лв.

Ботуши Balenciaga 3345 лв.

 

 



 

 

More All fashion