Следва

ИКЕА представя дългоочакваната колаборация с HAY

NIVEA CRÈME

ПРИКАЗКИТЕ ЗА ЛЕКА НОЩ ОЖИВЯВАТ С ЛИМИТИРАНАТА СЕРИЯ НА NIVEA CRÈME

All About Life преди 6 години

За трета поредна година марка №1 в грижата за кожата NIVEA провежда благотворителна кампания в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България, чиято мисия е да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск, да загубят закрилата на своите родители. В рамките на инициативата „Приказни моменти на грижа“ ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

И тази година много популярни личности ще дадат своя принос за успеха на кампанията. Те ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия като ги озвучат, а „приказният“ плейлист ще бъде достъпен за всички родители и деца на https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA. Като посланик на инициативата се включи обичаната актриса Силвия Лулчева, която озвучи една от приказките от лимитираната серия на NIVEA.

Всички любители на синия крем могат да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Всяка седмица петима автори, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от NIVEA. А една от приказките ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.

Лимитираната серия на NIVEA Crème отново ще зарадва с вече познатите четирима приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята, но с нови приключенски истории. Към любимия крем в познатата синя кутийка, през следващите месеци в търговската мрежа ще могат да се намерят и комплект от книжки с приказките: Тео и Зайо играят на криеница“, „Мая и Зайо отиват на езда“, „Мая и Тео строят замък“ и „Мая и Феята изследват джунглата“. Завладяващите илюстрации в книжките отново са дело на илюстраторката Жуел Турлюне, а историите на писателя Удо Вайгелт.

Приказките към лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“ са създадени така, че да възпитават и учат децата на истинските ценности в живота – закрила, любов, нежност и грижа. Героите се изправят пред нови приключения, които преодоляват с подкрепата на своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж.

Повече за Сдружение SOS Детски селища България:

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предлага алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство.

Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 1,000,000 деца в 134 страни по света.

В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

More All About Life