Следва

Обвиниха и Ед Уестуик в сексуален тормоз

ИКЕА представя дългоочакваната колаборация с HAY

Новата колекция YPPERLIG, родена от сътрудничеството между бранда и известното датско дизайн студио, ще бъде акцент в неделно събитие с типичен скандинавски привкус
 

All About Life преди 6 години

Този октомври в ИКЕА пристига YPPERLIG - резултатът от дългоочакваното сътрудничество с датската дизайн компания HAY. Колекцията включва широка палитра от продукти - от големи мебели, като дивани и масички за кафе, до аксесоари като осъвременен вариант на класическата синя чанта на ИКЕА.

Колекцията ще бъде представена със специално събитие, посветено на скандинавската култура и дизайн тази неделя, 12 ноември, от 12 до 19 часа в центърa за дизайн и иновации Генератор.

Мебелите и аксесоарите от колекцията ще бъдат представени за първи път от Studio Komplekt в добрата компания на български марки с отношение към скандинавската култура и нейните послания.


YPPERLIG e дело на Мете и Ролф Хей - дизайнерското дуо и семейство, които стоят зад компанията HAY. Основават я през 2012 г. в Копенхаген, Дания. HAY са фокусирани върху създаването на мебели с поглед върху модерния начин на живот, използвайки високотехнологични начини за индустриално производство. Двойката черпи вдъхновение от архитектурата, модата и изкуството, за да създава неща, които имат опростен, функционален и естетичен дизайн.
Въпреки че ИКЕА и HAY работят в една и съща индустрия, това не е колаборация между два конкурента, които работят един срещу друг, а по-скоро съчетание между опита и креативността чрез силно партньорство. ИКЕА има дълбоки познания за производството, a HAY имат пламенно отношение към дизайна и YPPERLIG е резултатът от комбинацията между двете.


“От самото начало ние бяхме напълно честни с ИКЕА, че искаме тази колаборация да бъде в стила на ИКЕА, което означава автентични и значими продукти на достъпни цени, които да бъдат с нас дълго време“, споделя Мете Хей, основател на дизайн студио HAY.

Неделното скандинавското преживяване в Генератор ще бъде допълнено от храни и напитки по специални рецепти от Севера с Хляб&Soul, Drekka и 100 BEERS, книги и печатни издания от скандинавски автори от Жанет 45 и HYGGE, както и мода, растения и козметика за уютни зимни дни с Ytshirts, Capasca, I/TEMS, Cactus Lab.
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 24 минути

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 34 минути

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.