Следва

Мтел разшири партньорството си с Apple и стана първият телеком в страната, който предлага iPad 9.7 и iPad Pro

Обвиниха и Ед Уестуик в сексуален тормоз

Холивуд продължава да се тресе от скандали за сексуален тормоз.

Celebrities преди 6 години

Последният такъв замесва името на актьора Ед Уестуик. Младата актриса Кристина Коен твърди, че колегата й я е изнасилил преди три години.

Ед, по-познат като Чък Бас от сериала "Клюкарката", все още не е коментирал скандалното изявление на брюнетката, което гласи:

"Бях сексуално нападната преди три години, а точно тогава беше изключително труден период от живота ми. Тогава погребах болката, но до ден днешен ме измъчва чувство за вина.

По това време се срещах с продуцент, който беше близък приятел на Ед Уестуик и ме заведе в луксозния му дом. По незнайно какви причини Ед реши, че всички ние ще правим секс и именно заради това аз съм там. Не исках да оставам в тази къща, но те имаха работа и ми предложиха да поспя в стаята за госи. Бях ужасно уморена, отидох там и заспах. Помня как внезапно бях събудена от Ед, който лежеше над мен, а пръстите му следяха очертанията на тялото ми. Казах му да спре, но той използва физическа сила. Борих се с него, колкото можех, но той сграбчи лицето ми разтреперан и каза, че иска да прави секс с мен. Парализирах се, уплаших се. Не можех да говоря, не можех и да се движа. Тогава той ме задържа и ме изнасили..."

Това е само част болезненото разкритие на младата Коен, която твърди, че до ден днешен е дълбоко накърнена от случката с Уестуик.

В момента актьорът има сериозна връзка с модела Джесика Серефети, с която дори обмислят брак.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.