Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси

Щрак, fashion, на портрет: София Вергара

Фернандо, ти си любовта на живота ми, разбери, моля те!

Марсия, ти си от трите най-малката сестра, аз обичам Росалинда.

All fashion преди 6 години

Тропически климат, кокосово мляко и много amor.

Не Televisa Presenta, а View Sofia е модната продуцентска къща на "сапунената" фешън рубрика "Щрак, fashion, на портрет!".

45-годишна, брюнетка, актриса, ТВ-водеща и модел. Жена с чаровна усмивка и великолепно чуство за хумор. Символ за грациозност и красота.

София Вергара, дами и господа! Дамата, която индиректно си предсказа бъдещето, подпъхвайки милиони долари в боксерките на хилядa голи стриптизьори пред камерите в едно от най-популярните предавания в Америка - Ellen show.

Модният Екватор радиусно се премества от Колумбия до Америка, после Англия и крайна цел София.

Защото следва визуално, критично и естетично да разобличим всяка фешън грешка във визиите на актрисата с най-красивия мъж. В галерията!

Вергара с подаръка от Ellen show, по повод сватбата й с Джо преди две години

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.