Следва

Max Mara с нов бутик на ул.Съборна 4

Resort 2018: Balenciaga

Our favorite is here...

Runway преди 6 години

Демна Гвасалия подхожда с разпознаваемото си вече чувство за хумор и за резортната колекция за 2018-та на Balenciaga. Общо казано, дизайните и начинът им на представяне изцяло наподобява този от изминалите за къщата дефилета. Тук е хибридът между ботуши и панталони, отново в неон палитрата; силната заигравка с натрапчивите лога продължава; евтините на вид аксесоари са задължителен мотив - този път обаче вместо импровизация на пазарската чанта на Ikea, грузинецът "взима назаем" сувенирните дизайни от честите туристически точки като Ню Йорк, Париж и Милано.

Кич стайлингът като основен мотив се развива още с помощта на безумния scrunchie ластик за коса, както и още много пластмасови бижута - оформени като чепка грозде обици и пръстени, а цветовият подбор изпъква допълнително чрез color block мотива в лицето на цветните чорапогащи. Нищо ново под слънцето като цяло, но поне в това Гвасалия е дяволски добър - хумористично да поднася безумни идеи, а прекалено голямата му модна фен база жадно да поглъща всичко, излязло от ръцете му...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.