Следва

The Birth of Venus

Max Mara с нов бутик на ул.Съборна 4

Тръгваме по пътя на непреходността, естествеността и модерността.

All fashion преди 6 години

Три ценности в перфектен баланс, заложени в ДНК-ато на Max Mara. Откриваме ги в луксозното ново модно пространство в сърцето на София, на ул. Съборна 4. Там италианският бранд вече посреща ценители на изкуството мода и задоволява страстта им с прецизност, изчистени кройки и решителни силуети.



Иконичните модели и цветове винаги са били ключът към успеха на известната модна къща, акцент и в новия бутик. Но той предлага още много неща – тематични линии, които играят с желанието за безупречна визия във всеки един момент. Ако търсите само дрехи, това не е мястото за вас, Max Mara продава стил.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.