Следва

Анди Мъри стана татко за ВТОРИ път

С аромат на...Starbucks

Ново кафене на световноизвестната верига Starbucks, отвори врати в Sofia Ring Mall.

All About Life преди 6 години

Това е седмият обект на компанията у нас, с който тя продължава развитието си в страната.
“Щастлив съм, че откриваме нашето кафене в Sofia Ring Mall, за да могат посетителите на мола да усетят уникалното кафе изживяване на Starbucks. Бих искал да благодаря на нашите партньори за подкрепата! Ние продължаваме развитието си в България и през 2018 г. с отварянето на още един обект в Бургас и преговаряме с наши партньори за разширяване на присъствието ни в цялата страна” – заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks България.



Откриването беше отбелязано със специално събитие, което пренесе гостите към корените на компанията, основана през 70-те години в крайбрежния град Сиатъл в САЩ. Емблематичната сирена от логото на веригата и морски екипаж бяха домакини на проявата и разказаха на гостите историята на Starbucks. Кафенето беше декорирано с брандирани дървени сандъци, в които се транспортират зърната кафе, рибарски мрежи, корабни въжета, спасителни пояси и бутилки с послания.

Сред гостите на откриването бяха дипломати, представители на бизнеса и медиите и партньори на Starbucks. Всички те имаха възможност да видят уникални снимки от първия обект на американската компания.



Изпълнителният директор на Sofia Ring Mall - Димитриос Папулис, приветства Starbucks в Sofia Ring Mall и пожела успех на новото кафене.
Дизайнът на новото кафене на Starbucks в Sofia Ring Mall е уникален и се различава от този в останалите обекти на веригата. Интериорът следва концепцията за семейно кафене, насърчаващо общуването с близки и приятели.

Обектът ще бъде отворен за посетителите всеки ден от 8 до 21:30 часа. Той е разположен на ниво 1, притежава площ от 232 кв. м. и 116 седящи места отвън и вътре.
Откриването съвпадна с въвеждането на новите празнични продукти в менюто на Starbucks, които ще зарадват всички почитатели на изкусителните кафе напитки. Сред тях са Gingerbread Latte, Toffienut Latte и техните Frappuccino варианти, както и горещ шоколад с фъдж, поръсен със златисти шоколадови пръчици.
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.