Следва

Once upon a November

Стил урок на седмицата: Mon Roi СуичерЪТ

Jenny from the block is that you?!?!?

All fashion преди 6 години

От миналия есенно-зимен сезон насам суичерите представляват неизменна част от арсенала на модните хора по света. Макар и през настоящата Есен/Зима 2017-та athleisure трендът да не е толкова силно застъпен, суичерът като отделен от цялото елемент е застъпен усилено, а като доказателство за това идват всички страхотни стрийт стайл кадри от изминалия сравнително наскоро моден месец.

"Заливащите" улицата дизайни могат да бъдат категоризирани в три основни и не трудни посоки на стилизиране, които ние разглеждаме така:

Вместо рокля
Ако дължината на суичера позволява да се носи самостоятелно, то нека тогава не се колебаем. Ботушите над коляното идват като естествено допълнение към този стайлинг, както и фино преметнатият през талията колан, който прибира иначе прекалено обемния силует.







Под костюм или в съчетание с lady-like елементи
След бърза справка с по-добрия стрийт стайл подбор, установяваме, че най-забележителният начин за носене на този елемент е под строгия на пръв поглед костюм. Именно защото стилово суичерът и костюмът напълно се различават, събирането им в едно води до страхотни резултати. Друг смел, но също толкова ефективен подход е комбинирането на спортния елемент с женствени миди поли и обувки на висок ток.







В пъстри комбинации
Стилизирането по някой от гореспоменатите начини съвсем не бива да се тълкува като ограничително или задължаващо, тъй като суичерът е напълно самодостатъчен елемент, особено когато е избран в ярък цвят. Като доста добра идея обаче идва събирането на този елемент в ярки монохромни визии или пък съвсем пъстри и потопени в смели принтове такива.







More All fashion