Следва

"Последна любов в Цариград"

Съпругът, Хипстърът, Махмурлукът: Наръчник за употреба!

Новата забавна поредица от наръчници за пораснали деца на нашумелия британски тандем Джоел Морис и Джейсън Хейзли помага на възрастните да навигират безопасно из сложния съвременен свят.

Books преди 6 години

Мечтали ли сте някога за един по-простичък живот? Изпитвате ли носталгия по времената, когато туит беше непозната дума, а Брекзит можеше да се окаже евентуално названието на нов вид зърнена закуска? Имате ли нужда от кратки, ефективни обяснения на съвременни социални феномени като хипстърите или пътеводител из лабиринтите на кризата на средната възраст?

Не унивайте! Новата хумористична поредица наръчници за пораснали деца на двамата известни британски сценаристи Джоел Морис и Джейсън Хейзли е точно за вас. Морис и Хейзли си спомнят за собственото си детство, и по образеца на някогашните книжки, обясняващи на хлапетата сложния заобикалящ ги свят, съставят своята весела поредица за зрели хора, посветена на всевъзможни елементи от нашето ежедневие. Под влияние на детските си спомени те използват като вдъхновение и надграждат работата на знакови илюстратори от 50-те и 60-те години на миналия век. И така, за начало ви представяме:

- Съпругът. Наръчник за употреба.
- Махмурлукът

- Хипстърът

От тези книги ще научите как да се справяте с махмурлука или поне да се правите, че той не съществува, как правилно да боравите със съпруга си, без да го увредите, и какво точно представлява любопитното явление хипстър (подсказваме: не е нова луксозна порода кучета).


Тази забавна поредица от житейски мъдрости ще ви накара да се посмеете над грижите и проблемите, които изпълват живота ни – от кризите на средната възраст през семейните конфликти и сблъсъка с някои нови видове Homo Sapiens до тежки, но неизбежни ситуации като ходенето по срещи.


Джейсън Хейзли и Джоел Морис са популярни британски хумористи и автори на филмови сценарии. Работили са заедно с известния продуцент Чарли Брукър („Черното огледало”) и са част от екипа на филма за любимото мече на децата „Падингтън”. Книгите от поредицата им за пораснали деца са бестселъри във Великобритания, продадени в над 1.5 милиона тираж и се нареждат в челото на класациите до романите на Дж. К. Роулинг.

More Books