Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Токио

Какво носи редакцията: Winter is coming

Winter is coming...

All fashion преди 6 години

Самото решение, зимата да обяви пристигането си, пускайки първите стъпки в забързания град, някак си логично води до - червеният и зеленият цвят нахално да проникнат в необяснима интерпретация за празнична околност.

Но, пък за нас: черното винаги си остава черно!



Зимата не е зима, ако не ни накара да си облечем дебелите любими или съвсем нови палта. Нашето е културно декорирано с косъм и гордо носи лейбъла Bottega Veneta. Седи oversized, но е супер отговарящо на тенденциите.

Черният вълнен красавец контрастира чудесно с прилепналите ботуши, дело на Fouganza, създадени за езда. Топлата ни външност пък небрежно закрива фрагилността на драпираната вътрешност.



Дизайнерски панталон, дело на самия ни модел Давид, инспириран от емблематичните harem pants на великия Пол Поаре, подчертава талията в контраст на деним ризата, леко поддаваща се отдолу.

Тъжни, че слънцето бавно, но сигурно ни напуска, все още си носим внимателно подбраните слънчеви очила на Kenzo, тайничко пожелавайки да добавим доза елегантност и драматичност

Аутфитът ни придобива пълна цялост, моментът, в който сложим любимите кожени ръкавици за по-голямо удобство и... деликатност.








 

More All fashion