Следва

Sweater-weather

My Style: The boy with the blue shoes

Blue is the warmest color

All fashion преди 6 години

Говорим си за стил - на обличане, на изразяване... въобще на живот. Показахме ви новия прочит на класическата комбинация черно и бяло на Радослав, отведохме ви в "Тайната градина" със Стефан, днес ви запознаваме с Георги Нейков.

Трудно бихме пропуснали Георги, където и да го видим - изразителен поглед, неподправен стил и маниер. Още докато учи в Националната гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив, се заражда любовта му към изящните изкуства, по-късно учи в Нов български университет Реклама. Модата е неизменна част от живота му, но не и единственият му интерес.

Заснехме Георги малко преди да хукне за Мюнхен, където смята да остане известно време. Казва, че културата и подредеността в немския град е нещото, което винаги го е теглило натам.

Успех от нас, а дотогава... :

Как се комбинира oversized Champion суетшърт с корона и урок от Момчето със сините обувки по това как точно се носи Гоша Рубчинский, разглеждаме галерията горе>>>

Снимките са представителна извадка, макар и много скромна, от носещия огромна естетическа наслада Instagram профил на Георги.

По-долу в статията ще намерите какво отговори Георги на “стилните” ни въпроси, докато се наслаждавахме на ароматно кафе в Made in Blue през една студена ноемврийска сутрин. Watch and learn! And enjoy! 

V.S: Тренд, за който съжаляваш, че отмина?
G:
Не бих казал, че трябва да съжаляваме за нещо. Има комбинации и принтове, които не харесвам и това определено са животинските щампи и флоралните мотиви – толкова са банални и преекспонирани, че не мога да разбера защо големи имена в модната индустрия за пореден сезон залагат именно на тях.





V.S: Тренд, който все пак ТРЯБВА да се върне?
G
: Изключително голям фен съм на вълнените карирани ризи в комбинация със спортни екипи и колкото по-скоро видим тази комбинация, толкова по-добре за всички фенове на модата.

V.S: Ultimate style icon?
G:
Без съмнение блогърът Браян Бой.

V.S: Без какво не излиза от къщи един Георги?
G:
Задължително взимам слънчевите очила, без значение от сезона.



V.S: Ако трябва да носиш един дизайнер до края на живота си, кой ще е?
G:
Макар че личният ми стил често е повлиян от street style вдъхновения от улиците на големите модни столици, мога да си призная, че съм влюбен в творчеството на Saint Laurent.

V.S: Най-извратеният /ти/ стайлинг?
G:
Не бих казал, че имам такъв. Падам си по по-кежуал линии и съчетания, подходящи за ежедневието.

V.S: Кое никога не е демоде?
G:
Бялата риза!



V.S: От женския гардероб нещо? Изобщо редно ли е да се краде оттам?
G:
Разбира се! В днешно време кой не го прави? :) Често ми се е случвало да взимам оттам някоя шапка или шал. Дамските оувърсайз суичъри често са много по-ефектни и интересни, затова имам и няколко в гардероба си.

V.S: Най-fashionable филм?
G:
L'Amour Fou.

V.S: Топ три неща, задължителни за всеки?
G:
Слънчеви очила Mykita, бели снийкъри и винтидж деним.

V.S: Какво правиш със старите си дрехи?
G
: Подарявам ги на приятелите си, за да мога да си ги виждам понякога :)



V.S: Най-зле облечен е?
G:
Всеки прави грешки, но в последно време Марая Кери води класацията за пошлост!

V.S: Марките? Кои?
G:
Не робувам. С еднакво удоволствие нося H&M и Jil Sander.



V.S: Last minute decision?
G:
Бейсик тениска и деним.

V.S: Модният съвет, който работи?
G:
Не си мислете, че щом едно нещо е тренди, то задължително е подходящо за вас. Много внимателно подбирайте дрехите според фигурата си.

More All fashion