Следва

Eye of the tiger

Sweater-weather

The most wonderful time of the year!

Trends преди 6 години

В духа на Winter is coming, студеният „фронт“ официално ни катапултира с най-красивото и вълшебно време на годината, иначе познато като Sweater-weather. С визия, обединяваща кашмир и руно, танцуващи танго в главите ни, нека отделим малко време и да помислим за нещата, които правят пуловерите толкова невероятни, че ги превръщат в must have зависимост сезони наред. Както черния цвят, на който обърнахме специално вниамние тук, така и cozy пуловерите never go out of style!

1. Удобство! Носенето на пуловер е като получаване на мека, вълнена прегръдка. Кой не би поискал подобна?

2. Те могат да се носят през цялата година. Характерно е да видим пуловери, носени под всякаква форма, независимо от сезона. Зима? Комбиниран с хубаво палто и кожени ботуши. Лято? Леко пуловерче над фееричната рокля. Всяка визия, по всяко време е по-добра с добавен пуловер.

3. Те са unisex. Пуловерите притежават практичност, буквално може да ги носи всеки.

4. Вероятно е научно доказано, че човек, носещ пуловер, автоматично е по-привлекателен.

5. Коледен пуловер. Единственото нещо по-добро от обикновените пуловери са коледно тематизираните пуловери.

6. Топлина. По-очевидният и вероятно най-полезният аспект на пуловерите е тяхната топлина. Можете да намерите пуловери за всяко ниво на топлина, от лека жилетка до супер дебело вълнено удобство.

7. Те са идеални за всяко настроение. Гоним уютност? Пуловер. Тъжни? Пуловер. Щастливи? Пуловеееер. Пуловерите са като емоционални хамелеони: те са тук без значение как се чувстваме.

8. Те идват във всеки цвят на планетата и със сигурност ще си ги намерим в любимия ни.

9. Те не са само за хората. Имаме възможноста да персонализираме стила на домашния ни любимец.

10. Once sweater - always sweater!


 

More Trends