Седмичен ХОРОСКОП - 13.11 - 19.11

Astro преди 6 години

Тази седмица завършва периодът на Скорпиона. Значението на това отново е дадено от Юпитер, който ще има силно влияние върху нас до края на годината. Сега той обединява силите си с Венера, разширявайки нашите хоризонти, стремежа ни към просперитет и творчески актове.
Влиянието на любовта и привличането също ще бъде водеща сила през тази седмица. Това ще постави някои отношения на кръстопът, а други на следващ етап. Съзнаването на скъпоценната стойност на любовта ще накара много хора да видят смисъла, или напротив, безсмислеността в дадени отношения, което ще им даде повод да вземат окончателно решение. Юпитер напомня, че голямата любов трябва да бъде споделена.

Меркурий в Стрелец образува квадрат с Нептун в Риби. Квадратът е една от най-динамичните позиции на планетите – това е аспектът на адреналина. Това влияние ще поведе моментите, които променят завинаги нещо в живота ни. Във взаимоотношенията ни това често означава възникване на спорове, но това в никакъв случай не е нещо негативно. Сега наяве излизат най-ярките ни и силни черти, които трябва да бъдат въвлечени в действията, решенията и изобщо в живота ни. Дори това да означава, че трябва да скъсаме с определен кръг от хора, сфери и странични занимания, със сигурност по-скоро трябва да разглеждаме тези събития като израстване, развитие и прозрение.

Хороскоп

Още от Astro