Седмичен ХОРОСКОП - 13.11 - 19.11

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни ги очаква важен и продуктивен период. Това обаче не се отнася само до вашето професионално развитие, а и до личностното. Голяма част от вас ще преминат на следващ етап в отношенията си с любимия човек, а други ще внесат огромна промяна в дома си и семейната си среда.

През този период ще имате възможността да реализирате някое ваше желание, благодарение на новите контакти, които сте създали.

Пазете се от това да бъдете подведени от „маската“ на някои хора. Не всичко е такова, каквото изглежда. Винаги го имайте предвид, особено за хората, които не познавате добре.

В началото на седмицата някой ще каже нещо, което ще ви върне много назад – към спомени, които не сте сигурни дали искате отново да влияят на емоциите ви. Тази ретроспекция ви дразни, но полезното, което можете да извлечете от ситуацията, е да видите къде се намирате сега и колко много сте постигнали.

От сряда до петък дните ви ще са изпълнени със забавление и романтика. Сега виждате потенциала в много събития и ситуации.

Уикендът ще бъде изпълнен с любов, топлина и усмивки.

Хороскоп

Още от Astro