Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Pirelli с 45-то издание на емблематичния си календар!

null

All fashion преди 6 години

От Pirelli запазват наскоро зародилата се традиция, а именно да увековечават в календарите си изявени в професионалните си среди жени, а не просто изкусителки, какъвто бе маниерът от 1963-та допреди три години.

Припомняме, че колекционерското издание за 2016-та включва имената на Йоко Оно, Серина Уилямс и Пати Смит, а миналогодишното възхвалява красотата на жените на над 40-годишна възраст и по-конкретно различното й тълкувание.

С отбелязването на 45-ото издание празнуваме още една стъпка в развитието към по-добро, а именно вторият all black проект на Pirelli от началото на съществуването му (първият излиза през 1987-ма, начело с Наоми Кембъл).

Стайлингът, както и самите костюми са дело на главния редактор на британския Vogue Едуард Еннинфул, а с фотографията се заема самият Тим Уолкър. Календарът преразглежда романа на Луис Карол "Алиса в Страната на чудесата" в серия от великолепни кадри, постигнати освен с помощта на разпознаваемия Уолкър маниер, но и още чрез участието на "великани", както и някои нови лица от кино, музикалната и модна индустрия.

В каста попадат Наоми Кембъл, Упи Голдбърг, Саша Лейн, Дъки Топ, Адуа Абуа, но и още много други, всички от които, разглеждаме в галерията горе>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.