Следва

Glamour "Жена на годината": Уинтур, Кидман, Хадид и още 27 аутфита от червения килим

Bedtime Stories: Секси ли е да спиш с чорапи или не точно?

Лошо ли е да спим с чорапи?

Health преди 6 години

Това Bedtime поведение всъщност не е чак толкова странно, колкото си мислим.

Нека поговорим за стигмата, обкръжаваща хората, които носят чорапи в леглото си, защото противоборството към този навик е силно и бурно. От това, което сме разбрали през годините, силно мнозинство твърди, че спането с чорапи обикновено е брутално и води до замърсени спални аксесоари и изморени крака сутрин. От друга страна, експертите контрастно казват, че ако краката ни замръзват, когато се опитваме да потънем в имагинерния свят на сънищата, sock ‘еm up!

Все пак „правилото“ е: гмуркането под чистата постелка с потенциално мръсни чорапи замърсява зоната за сън и релаксация. Ако погледнем в миналото, това поведение има интересна подкрепа в исторически контекст: Микеланджело носил чорапи през цялото време, като алиби на хората с този малко странен навик.

Но злодеите нека се успокоят, защото спящите с чорапи могат да подобрят качеството на съня си. Според специалисти, носенето на супер удобни чорапки в леглото всъщност е един от най-лесните начини да се гарантира добър нощен сън. Това насърчава мозъка да отваря кръвоносните съдове на ръцете и краката, което пак равномерно разпределя топлината в цялото тяло.

Ако все още мислим за личната верификация на чорапките, може би този факт ще ни помогне да ги одобрим. Чорапките биха могли да стимулират либидото: според проучване, оценяващо разликата между мъжки и женски оргазми, е доказано, че 80% от жените, които носят чорапи в спалнята, достигат оргазъм, в сравнение с 50% от тези, които са боси.



Задавайки въпроса: Има ли нещо по-секси от нежно партньорско докосване на пръстенца с меките му чорапки? Сигурни сме, не само ще спим с чорапки, за да регулираме топлината на тялото си, а също така и за да се въведем в интимно настроение.

Затова, не отхвърляйте, преди да опитате! Зима е, но не само затова.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.