Принц Чарлз: страстите и парадоксите на един невероятен живот

Сали Бидъл Смит, бестселър автор на „Ню Йорк Таймс”, ни представя първата мащабна и задълбочена биография на принц Чарлс за последните двадесет години...

Винаги сме актуални и обичаме първи да ви съобщаваме нещата. Ново четиво се задава във вторник вечер и не за кого да е, а за единствения и неповторим принц Чарлс, който вчера, 14 ноември, навърши завидните 69 години. Не веднъж сме ви говорили за него и никога няма да ни писне да го правим. Ако случайно сте ги изпуснали, то можете да наваксате тук и тук .

След първата си много успешна книга „Елизабет, кралицата” Сали Бидъл Смит пуска втората си книга посветена на принц Чарлз - "Принц Чарлс: Страстите и парадоксите на един невероятен живот” 

Какво трябва да знаете за книгата:
Принц Чарлс: страстите и парадоксите на един невероятен живот” описва в подробности живота на един джентълмен от XVIII век, който е принуден да се изправи пред реалностите на XXI век, за ежедневието в сянката на трона, нещастния брак и дългогодишната любов, за която си струва да се бориш докрай като истински принц.


„Завладяващо интересна биография... Хипнотизираща за почитателите на кралското семейство“

сп. Пийпъл

„Изчерпателна и възхитително коректна биография... До възшествието му на престола тази книга ще си остане най-добрият негов портрет“

Буклист

„Увлекателна книга, която е посветена не само на един мъж, чиято съдба е да бъде крал, но и на дълга, който е неделима част от благородното потекло”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.