Следва

Fendi x Mytheresa

Стил урок на седмицата: Червено

Red Alert!

All fashion преди 6 години

Официално можем да заявим, че от септември месец насам червеното е официалният цвят за настоящия есенно-зимен сезон. Силно застъпен още от летните тенденции, водещата за момента стрийт тенденция успява да се намести дори и в страхотната ни селекция от кадри по тема монохромни цветови съчетания, която припомняме тук.

Червеното обаче категорично се откроява от вълната монохромни визии, напълнили в изобилие стрийт стайл блоговете от изминалите модни седмици за сезон Пролет/Лято 2018-та. Очевидното правило за носенето на този забележително привлекателен тренд е елементарно - колкото повече елементи от визията се съчетаят в един тон, толкова по-внушителен ще е резултатът. Трик, който обаче може да послужи за положителни резултати е преекспонирането на различни текстури една върху друга - рипсено кадифе върху коприна; кожа с косъм и лак; деним и жакард.

Добрият пример за стилистично вдъхновение е тук под формата на подбрани аутфити от модния елит по света, а ние спокойно можем да избираме измежду обемни суичери, кюлоти, костюми, романтични рокли или пък ботуши над коляното...































More All fashion