Следва

Как да НЕ отгледаш НЕхранимайко: 13 НЕ-съвета за всеки родител

Джорджина на Кристиано изглежда зашеметяващо

Убедени сме, че милиони жени по света завиждат!

Celebrities преди 6 години

Защото младата приятелка на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригез, изглежда абсолютно перфектно едва три дни след като роди.

Красивата брюнетка взриви социалната мрежа с фотос на който показва новородената си дъщеричка Алана Мартина.

На снимката Джорджина позира с бебе в ръце и е заобиколена от букети с цветя. По-любопитното обаче е, че прясната мама е с перфектна визия, а крачетата й са като солети.

"С появата на Алана Мартина нашето семейство стана по-пълно. Да бъда майка и да се посвещавам на дома и малките ни деца е щастие за мен", написа под кадъра Джорджина.

На 12 ноември младата Родригез дари с дъщеря Кристиано Роналдо, който така стана татко за четвърти път. Звездата на "Реал Мадрид" има още три деца: 7-годишният Кристиано от неизвестна майка и близнаците Ева и Матео, родени посредством сурогатна майка.

More from View Sofia

Любовите на Роман Абрамович: от вярна съпруга-стюардеса до млада актриса

Celebrities преди 2 години

Роман Абрамович, най-спряганото име на олигарх, откакто започна войната на Путин в украйна, често наричан "портфейла на Путин, измина дълъг път, както в бизнеса, така и в любовта. Минваме през важните връзки в живота на милиардера - от съпругата му и бизнес партньор, няколко години по-възрастна от него, през примерната съпруга-стюардеса, която му роди пет деца, и актрисата с украински корени, наполовина по-млада от Роман.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.