Следва

НОВОТО ФАМИЛНО ИМЕ - ЕЛЕНА ФЕРАНТЕ

Oще изкуство от СБХ!

Graffiti me!

Events преди 6 години

В средата на седмицата ни влече само и единствено към десерти и изкуство. Вниманието ни е разпределено поравно между един шоколад и още една изложба, стартираща утре.
Този път виновниците са СБХ, Секция „Графика и илюстрация“.

Събитието носи името „Малки графични форми“ и ще се състои в галерия "Арт Алея" . Ще бъдат представени съвременни тенденции в графичното изкуство – от класическите техники на офорта, акватинтата, сухата игла, прегето, мецотинтото, високия печат и литографията до дигиталния принт и смесените техники. Списъкът с авторите е почти безкраен, а творбите им - впечатляващи!

Гарантираме, че ще бъде образователно и безкрайно интересно!


Л-Ю-Б-О-П-И-Т-Н-О!

АКЦИЯ!!! И тази година организаторите се солидаризират с инициативата „Само за фенове”. В рамките на Петия форум ще бъде проведена отново акция на графични произведения. Това е възможност, насочена към ценителите и колекционерите да се сдобият с произведения на любими автори на атрактивната цена от 50 лв. Миналогодишната акция премина сред сериозен интерес от страна на любителите на графиката – продадоха се над 100 графични произведения.

Акцията ще се проведе в деня на откриването – 16 ноември 2017 г. от 15.00 до 18.00 часа.


Адрес: София, ул. Гладстон 51А
Работно време: вт-нд 10:30–20:00, сб 11:00-19:00
Мобилен: 089 854 57 76

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.