Следва

"Жена на годината" на Glamour. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Resort 2018: Isabel Marant

И за резортната си колекция за 2018-та...

Runway преди 6 години

Изабел Маран не изневерява на разпознаваемата си естетика, показвайки ни красив line up, олицетворение на всичко, което обичаме от нея. Това се тълкува като релаксирана и много френска колекция от бейсик елементи, които обаче носят свой собствен дух.

Забележителният сребърен костюм с двуредно закопчаване предизвиква неминуеми размисли и страсти на тема парти, макар и поднесен по сравнително неангажиращ маниер, а именно придружен от равни черни чехли с контрастен шев, небрежна прическа, както и липсващи макиаж и аксесоари. Останалата част от елементите могат да бъдат обобщени по същия начин - непретенциозни, лесни за носене, но същевременно привлекателни: скъсени кожени панталони; широк тренч; ленен сет, наподобяващ деним; деликатни английски бродерии, подаващи се измежду ризите; позабравените морков панталони...

Повече модни визии в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.