Следва

Всички носят: Sock boots

"Жена на годината" на Glamour. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Сезонът на наградите започна, а ние усърдно се опитваме да отразим всички заслужили. Миналата седмица раздадохме модна справедливост на червения килим на наградите "Жена на годината" на Harper's Bazaar, а тази се преместваме на фронта на Glamour за церемония по връчването на същия приз.

Поучиха ли се от грешките си "жените на годината" този път, ще обсъдят Габи, Цвети, Петя.

Оценката ни за Соланж Ноулс в Jean Paul Gaultier

Габриела 8/10

Соланж се откроява на фона на останалите и това е безспорен напредък. Харесва ми с изключение на прическата, която никак не работи в нейна полза.

Цветина 1/10

Соланж е всеизвестна с ексцентричността си, сякаш по този начин се опитва да избяга от сянката на сестра си Бионсе. Jean Paul Gaultier пък е любимец на звездите решили да експериментират и да дръзнат да излязат извън рамките. Този "лимонен" аутфит обаче ми идва прекалено, даже доста прекалено... особено в комбо и с прическата на певицата. Симбиозата между множественото гривни и акцентът в рамената на дизайна също не се е "случила" много сполучливо.

Петя 2/10

Колкото и да сме втрещени от искрящо жълтия Jean Paul Gaultier ансамбъл на певицата, трябва да си признаем, че ако не беше Соланж, а някой друг, резултатът би бил в пъти по-ужасен. Не е нужно да обсъждаме форма, силует и стилистика, тъй като в случая почти не се забелязват такива. Отдаваме избора на певицата на екстравагантния й вкус и разбира се семейната черта - и Бионсе, и сестра й всячески се опитват да приковат вниманието, където и да се появят...било то за добро или лошо.


София Копола в Michael Kors

Габриела 5/10

Не само че роклята е несъобразително семпла, но и още изтрива какъвто и да е чар от лицето на режисьорката. Разбирам, че тежките вечерни рокли не са по неин вкус, но пък някое друго произведение на The Row, Hermes или Victoria Beckham в абсолютната минималистична естетика би изглеждало в пъти по-скъпо и впечатляващо върху крехката рамка на Копола.

Цветина 4/10

Нищо ново от София. As always - семпла и скучна. Този път само където е заложила на флорали за есента - groundbreaking!

Петя 3/10

Типично за стила на София - малко granny chic, семпла beauty визия и почти цялостна липса на аксесоари. София едва ли някога би си тръгнала с награда за най-добре облечена жена на годината, но пък ако е целяла разпознаваем стил - има го!


Джиджи Хадид в Zuhair Murad

Габриела 9/10

Предвидим избор, който обаче работи безотказно. Джиджи е прекрасна и всеки един детайл от визията й е изряден, макар и лично на мен да ми се иска да я видя в по-модерна и смела светлина.

Цветина 8/10

Чудесна, чудесна Джиджи. Но някак си тази златна и "тежка" рокля някак си я състарява, въпреки че до някаква степен кара нежните й черти да изпъкват. Харесва ми идеята за "падащи водопади от злато", но не и мрежестия акцент.

Петя 10/10

На фона на цялото събитие Джиджи е една от най-добре изглеждащите дами за вечерта. Изчистена откъм цветове, но перфектно издържана като съчетание визия. Nude, но далеч не семпла. Очертава изваяното тяло на модела и подчертава най-хубавите й черти. Право в десетката!


Никол Кидман в Gucci

Габриела 5/10

Роклите на Микеле като цяло са особени за носене на червения килим и често внасят доза еклектика във визията на носещия, но тук сякаш не се е получило. Свободните етажи падащ тюл в комбинация с бялата кожа на актрисата, чоукърът около шията й и небрежната прическа напомнят повече на визията на готик тийнейджърка, отколкото на актриса с добър вкус.

Цветина 6/10

Няма как да не й седи, все пак върлинеста висока жена - чудесен модел за подобна многопластова рокля. Единственото, което бих променила - тези ужасяващи обувки или по-скоро липсата на педикюр.

Петя 8/10

Актрисата има студено, но толкова загадъчно и отличително присъствие, че каквото и да облече би изглеждала зашеметяващо. За целта разбира се помага и перфектния начин, по който изглежда. Gucci не би било първото ми предположение относно аутфита на Никол, но пък виждаме, че на практика съчетанието е повече от чудесно.


Иман в Christian Siriano

Габриела 3/10

Не знам защо някой би допуснал подобно недоразумение. Дизайнът като цяло е лош, а в комбинация с фигурата на бившия модел, резултатът е по-скоро комичен. Жалко е, че никой не се е погрижил адекватно за имиджа на подобна голяма знаменитост...

Цветина 0/10

Абсолютното недоразумение... дори не знам с какъв акъл звезда като Иман би се решила на подобен скандален и крайно несъобразен за фигурата й дизайн. Тотално безумие, което дори нямам желание да коментирам.

Петя 0/10

Оставяме настрана факта колко точно е неподходящ лилавия цвят за Иман, тъй като не биха ни стигнали думите да опишем направо ужасяващия резултат. Дори и цветът да беше различен имам предчувствието, че "артистичният" аутфит на Иман щеше да изглежда също толкова покъртително зле. Не мога да определя кое от всичко е най-притеснително - безформеността, пригладената прическа или тези странни притурки, украсяващи и иначе ужасната рокля. Човекът, избирал този тоалет заслужава истинска присъда само заради мисълта, че ТОВА би изглеждало добре...

More All fashion