Следва

Гора в Природен парк „Витоша“ беше осиновена в рамките на екологична инициатива

Играй и спечели: Серия за къдрици от L'Oréal Professionnel

За разлика от играта ни в Facebook, която приключва утре сутрин и обещава възможност да спечелите двойна покана за концерта на Рут Колева, днес стартираме ново предизвикателство на тема красота, което ще продължи цели седем дни.

All About Life преди 6 години

Наградата е специално насочена към всички къдрокоски, а именно професионална поддържаща серия за къдрици от L'Oréal Professionnel, включваща шампоан и маска за коса от серията Serie Expert Curl Contour.








За да участвате, изпратете ни снимка на къдрици - вашите или пък на жената с най-красиви такива, която искате да изненадате с наградата.

Адресът е познатият [email protected], а победителят ще бъде избран на случаен принцип на 22.11!

Припомняме също така чудесната ни инициатива от миналата седмица по тема "Издателско чудо: Детски шедьоври от велики писатели", която зарадва осем от вас тъкмо навреме за Коледа, а междувременно подсказваме, че следващата седмица предстои още една страхотна игра с награди. Следете!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.