Следва

До Атина и назад с Wizz Air!

The Weeknd и Бела Хадид отново заедно!

Селена Гомес и Джъстин Бийбър vol.2...

Celebrities преди 6 години

Оказва се, че след като се раздели със Селена The Weeknd се е върнал при бившата си изгора.

Клюките гласят, че Абел и Бела Хадид отново излизат заедно и са на път да обявят, че официално са дали втори шанс на връзката си.

Вчера пък, любопитни папараци издебнаха The Weeknd да излиза от дома на 21-годишната Бела.


"Никой не знае какво се случва. Едни твърдят, че двамата няма да се съберат, а просто са много близки приятели и все още се уважават много. А други, че съвсем скоро ще ги видим официално под ръка на светски събития. Всичко е много объркано", издава близък на певеца и модела.

Междувременно, слуховете около The Weeknd не свършват само до Бела Хадид. Името на изпълнителят се свързва още с бившата на Бийбър - Йована Вентура, и с това на Емили Ратайковски. До момента обаче, Абел не е коментирал коя е новата му половинка.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.