Следва

DIY: Двуцветният макиаж на устните на Helmut Lang

Астрологично: Кога е точният момент за пластична операция?

Чисто астрологично, влиянието на планетите може да направи определен период от живота ни много по-добър за подлагане на хирургични интервенции, отколкото друг...

Beauty News преди 6 години

Двете основни планети, на които се доверяват експертите са: Меркурий (влияещ на докторите) и Марс (влияещ на операциите). И двете планети трябва да бъдат в добри аспекти с вашите натални планети. Когато те се намират под сложен ъгъл, особено квадратура или опозиция, по-добре не предприемайте интервенции в съответния период.

Венера може да е от особена полза, ако операцията е пластична, защото Венера отприщва стремежа ни към красивото. И накрая, обезателно хвърляме поглед върху Слънцето и Луната, чиито сили също биха могли да подскажат кой е перфектният ден.

За много хора операциите са плашещи. Дори само мисълта за подобно нещо предизвиква емоционална и отбранителна реакция в ума. Всяка операция е важно решение, което трябва да вземем, а често това е и наложителна процедура. Затова всеки от нас желае и се старае всичко да е перфектно. Астро предсказанията ни помагат да организираме живота си, да имаме известен контрол над събитията и да сме подготвени за тях.

Важен фактор е и психологическата нагласа. Когато видите добрите влияния и благоприятните периоди, вие ще се настроите по-позитивно и ще бъдете много по-спокойни.

Астролозите посочват като неправилен момент за подобни интервенции пълнолунието, както и трите дни след него. Много хора са неспокойни и не могат да спят при пълнолуние, а това създава напрежение и дискомфорт. Хубаво е да се съобрази кой астрален знак коя част от тялото управлява, защото е от голям плюс. Вижте по-надолу какви решения дава астрологията!

Овен: (Управляваща планета: Марс)

Частите на тялото, които са управлявани от силите на Овена, са главата, лицето, мозъкът и очите. Това е причината Овните да обичат да бъдат масажирани и пипани по главата. Това обаче и е причината те често да страдат от главоболия и мигрени.

Телец: (Управляваща планета: Венера)

Силите на Телеца управляват врата, гърлото, гласните струни и щитовидната жлеза. Неслучайно голяма част от Телците имат красиви гласове и певчески талант.
Но те също така са предразположени към проблеми с гърлото, като възпаление на сливиците.

Близнаци: (Управляваща планета: Меркурий)

Близнаците са „отговорни“ за ръцете, раменете, белите дробове и нервната система. Затова често при Близнаците събитията влияят силно на нервната им система. Това е причината нерядко те да са по-напрегнати.

Рак: (Управляваща планета: Луна)

Ракът репрезентира майката и контролира гърдите, матката, стомаха и гръдния кош. Затова тези части на тялото са много по-чувствителни при тях.

Лъв: (Управляваща планета: Слънце)

Лъвът се управлява от Слънцето и частите на тялото, свързани с този зодиакален знак, са сърцето, гръбнакът, кръстът и гръдният кош.
Лъвовете са много силни личности, които могат да понесат много емоционален багаж на гърба си, но също така те са по-предразположени към проблеми с гръбнака.

Дева: (Управляваща планета: Меркурий)

Частите на тялото, свързани със знака на Девата, са храносмилателната система, стомахът, червата и далакът. Те имат много по-силен инстинкт за това какво е правилно за тях и какво не – цялото им тяло реагира, особено стомахът. Но, тъй като са по-чувствителни и притеснителни, проблемите със стомаха са по-чести при тях.

Везни: (Управляваща планета: Венера)

Везните управляват бъбреците и лумбалната област. Това се проявява външно, поради което много от Везните имат красива и чиста кожа.

Скорпион: (Управляваща планети: Плутон и Марс)

Често хората, родени под знака на Скорпион, са обявявани като много сексапилни и привлекателни. Те управляват сексуалните органи, както и червата и ректума.

Стрелец: (Управляваща планета: Юпитер)

Стрелецът управлява черния дроб, ханша, седалищния нерв и краката.
Хората, родени под знака на тази зодия, обикновено имат дълги, оформени крака, но и често болките и проблемите им идват също от краката.

Козирог: (Управляваща планета: Сатурн)

Козирогът управлява костната система, както и зъбите, коленете и ставите.
Те са по-предразположени към натоварване на тези части на тялото.

Водолей: (Управляваща планета: Уран и Сатурн)

Водолеите управляват кръвоносната система, прасците и глезените. Те са по-чувствителни именно там. Много хора, родени под този знак, често изкълчват глезена си или се спъват непрестанно, тъй като не могат да управляват добре краката си.

Риби (Управляващи планети: Нептун и Юпитер)

Рибите управляват лимфната система, стъпалата и пръстите на краката. Те също, подобно на Водолеите, имат проблеми с долните крайници.

Благоприятни периоди за операции:

Една седмица преди новолуние е чудесно време за подобни процедури, тъй като тогава се образува тригон и секстил в Марс. Това е позитивен аспект на Луната.
Друг благоприятен момент, свързан с Луната, е, когато тя навлиза в знаци, като Телец, Скорпион, Лъв или Водолей.
Можете да проверите как транзитите афектират наталните ви планети, за да получите още по-голяма точност за позитивни сили върху вас.

Лоши моменти за операции:

Ако е възможно, избягвайте моментите, в които Луната почти не се вижда, заради облачното време. Такива периоди обикновено влияят негативно на хората, а вие искате да извършите това във възможно най-продуктивния момент.
Ретроградният Меркурий също не е благоприятен за извършването на операция, но това важи също и за ретроградния Марс.
По-горе споменахме за пълнолунието, което също няма най-добрите влияния върху нас.

Избирайки датата на операцията, хубаво е да погледнете кога Луната е в знака, който отговаря за частта на тялото, която ще оперирате.

More Beauty News