Street style вдъхновения: Главните ПЕТ

Street style вдъхновения: Главните ПЕТ

В разгара на есенно-зимния сезон тенденциите продължават да бъдат водеща тема в нашата редакция...

С особен интерес обаче следим тези, случващи се в най-голямата модна енциклопедия, а именно Улицата. Неслучайно и една от дългогодишните ни и силно обичани петъчни рубрики е изцяло посветена на идеята, а вдъхновението, последвало след всеки един подобен епизод е неизчерпаемо.

В този ред на мисли, днес подбираме конкретни трендове, зародили се сред стрийт стайл елита и застъпили силно позициите си. Всяка една от тях е ''запечатана'' по време на модния месец за Пролет/Лято 2018-та - част от мини трендовете вече сме коментирали, а други тепърва подлежат на по-сериозна дискусия в близкото бъдеще...

Пайети и брокат
Металик палитрата е основен избор в есенните колекции на Paco Rabanne и Loewe, но и още тя е смело застъпена в почти всеки един аутфит, който заковава погледите ни от селекцията на стрийт стайла от модния месец.
Монохромно червено

Точно както илюстрирахме в тазседмичния стил урок, да се облечем в червено от глава до пети е едно от най-добрите модни решения, които можем да вземем този сезон.
Костюми

Както всеки сезон, така и този костюмът е акцент във всеки добър стрийт стайл. Но през изминалите модни седмици, той е още по-често срещан. Оувърсайзд, в бонбонен пастелен тон или сиво каре, предложенията изобилстват...
Принтове

Принтовете за сезон Есен/Зима 2017-та са неизчерпаема тема, в която си заслужава да се задълбаем.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.