Следва

Серина Уилямс се ОМЪЖИ!

Отново е време за празника DiVino.Taste!

С нетърпение очакваме да разберем, каква е била реколта 2017 у нас!

All About Life преди 6 години

От 17 до 19 ноември София отново се превръща във винена столица на България. Рекорден брой производители, над 75, се събират в Националния дворец на културата, за седмото издание на най-големия форум на българското вино.

По време на DiVino.Taste посетителите получават уникална възможност да опитат нови продукти и да се ориентират в голямото разнообразие на пазара. Този празник на виното събира на едно място едновременно хората, които създават българското вино и онези, за които то е предназначено.



С нетърпение очакваме да разберем, каква е била у нас реколта 2017 на фона на тревожните заключение на Европейската комисия. Заради априлските студове и измръзвания, тазгодишната реколта се очертава като най-слабата за последните седем десетилетия, особено за водещите Франция, Италия и Испания! България е сред малкото страни, които през 2017 г. отбелязват ръст на добитото количество. Дали е така и с качеството, заповядайте да се убедите на DiVino.Taste!



Билети за най-големия форум на българското вино може да се закупят за един, два или всичките три дни на изложението.

Вижте програмата на DiVino.Taste
 

More from View Sofia

Подготовка за горещо лято! Втората споделена тайна за красота срещу три бутилки нискокалорично плодово вино Whisper

All About Life преди 10 години

Ти ни прошепна своята тайна за поддържане на прекрасна форма за лятото, за което ти обещахме страхотен, летен, плодов винен коктейл за награда...

Водна кула арт фест

Events преди 11 години

Поставен в контекста на кандидатурата на София за Европейска столица на културата за 2019 г., от първото си издание през 2006 година до момента, Водна кула арт фест се изгради като успешна платформа за комуникация между различните сфери на съвременния културен и социален живот в столицата.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.