Следва

Джиджи Хадид OUT от VS Fashion Show! Ето защо

Серина Уилямс се ОМЪЖИ!

Звездната тенисистка каза заветното "ДА"

Celebrities преди 6 години

На грандиозна церемония, на която присъстваха близо 300 човека, Серина Уилямс официално пристана на любимия си - 34-годишният Алексис Оханиян.

Сватбата на 36-годишната тенисистка и бащата на първородната й дъщеря се състоя в историческия квартал на Ню Йорк и по-точно - в културния център за съвременно изкуство. А партито бе решено под тематиката на класическата приказка "Красавицата и звяра".

Сред звездните имена на романтичното тържество се открояваха тези на Бионсе, Ева Лонгория, Сиара, Ким Кардашян, Кели Роуланд и много, много други.


Серина Уилямс и Алексис Оханиян са заедно от 2015 година, когато двойката се срещна съвсем случайно в хотел в Рим. През декември миналата година двамата се сгодиха, а този септември се сдобиха с първородната си дъщеричка Алексис Олимпия.

More from View Sofia

Уроците на любовта: Коко Шанел, която мечтае да се омъжи и да има семейство, но остава сама...

All fashion преди 4 години

На вчерашната дата - 19-ти август - се навършиха 136 години от рождението на единствената Коко Шанел. Дизайнерката е човек, към когото се обръщаме като вдъхновение, като кумир, като дизайнер, като мерило, а днес като Жена, търсеща Любовта, но... задоволяваща се с ролята на любовница. Архивно съкровище, публикувано на 7-ми март 2014-та, се оглежда в интимния свят на Коко, какъвто не сме го познавали или поне го бяхме позабравили...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 15 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.