Следва

ПреLUSTителки в кухнята: Сара & Miele / Епизод 2

Кой как избра да се рекламира: Китайското лице на Estée Lauder

Фей Фей Сан — първата китайка на корицата на американския Vogue.

Celebrities преди 6 години

В Инстаграма на 28-годишният модел от Китай Фей Фей Сан се появи анонс за първата й рекламна кампания на козметичния бранд Estée Lauder. С поста си Фей Фей съобщава, че именно тя е "новият #EsteeModel". Тази титла, специфична награда от бранда, вече имат Кендал Дженър и Джоан Смолс. В отбора посланици на Estée Lauder има и представителка на най-многобройната нация в света - китайската актриса Ян Ми.

Самата Фей Фей Сан е известна като първия китайски модел, сниман за кориците на американския, италианския, японския и турски Vogue. На корицата на родното си издание на Библията, Сан се е появявала 8 пъти.

"Израснах в Китай и никога не съм си представяла, че мога да рекламирам такъв огромен козметичен бранд. Мечтите се сбъдват", допълва новината хубавицата.

Първата кампания на Estée Lauder с участието на Фей Фей Сан ще е в мрежата и на рекламните билбордове през декември 2017 година.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 9 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 6 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.