Следва

Петъчна доза секс: Джон Кортахарена

ПреLUSTителки в кухнята: Сара & Miele / Епизод 2

Животът е твърде кратък, за това нека започнем от десерта!

Food преди 6 години

Вярна мисъл, която директно ни праща в супермаркета за: килограм ябълки, малко канела, мед и орехи. Съставки, които не избираме случайно, а с помощта на русата изкусителка Сара, която ще ни спретне такъв десерт, на такова място, че прелъстяването ще се превърне в детска игра.

Можем да ви изредим поне 7 причини защо е хубаво да ядеш ябълки, освен "Ябълка на ден, бягай, Докторе, от мен!":

*съдържат мощни антиоксиданти
*помагат за добро зрение
*богати са на фибри
*полезни са за черния дроб и сърцето
*повишават издръжливостта, помагат в битката с излишните килограми
*и ти доставят удоволствието да ги похапваш сурови, да си направиш пай или пък като Сара да ги опечеш с орехи, канела, мед и масло и да заплениш най-желаното сърце с тях!





Преди време в Eпизод 1 показвахме как Сара приготвя своята първа ПреLUSTтиелна рецепта  за божествено телешко с пюре от целина в красивата кухня на Miele в Miele Experience Center. Днес тя готви отново с Miele, този път есенно - печени ябълки на фурна! 



Съставки:
• 1 кг.  ябълки
• 7-8 с.л. мед
• 2 с.л. канела
• 40-50 гр. смлени орехи
• масло.





(Време на приготвяне: 30/40 минути при предварително загрята фурна на 200 C)
 
С помощта, освен златните ръце и отлична рецепта на Сара, на:

*Индукционен плот Miele - плот за вграждане КМ 6304 с таймер за всяка зона, Boost функция за изключително бързо загряване. Разпознаване размера на съда. Conactivity /безжична връзка между плот и абсорбатор/. Вграденият в кухненския плот таймер се настройва с едно движение и супер лесно, тотален Мастър шеф в асистенция.

*Островен абсорбатор Miele - абсорбатор с рециркулация на въздуха и филтри от активен въглен DA 7006 Aura, с мощност 600 куб.м . Conactivity и индикация за почистване на филтрите плюс таймер.

*Хладилник за вграждане K 1901 Vi Master Cool с обем 557 литра, Master Fresh отделение, Led осветление, Dyna Cool система за равномерно разпределение на температурата.

*Фурна за вграждане със сензорен текстови дисплей, с менюта на много езици. Повече от 60 автоматични програми.Обем на фурната: 76 литра. Температурен режим: 30-⁠300°С.Пиролиза.
Perfect Clean покритие.







На нас вече ни замириса на Коледа и бързо спретнахме един wish list на ум, към който със сигурност ще прибавим  yummycooking кулинарен курс в дегустационната кухня на Miele. Пък да се надяваме "прелъстяващата" ни рецепта да се получи досущ сладка като тази на Сара. 

Останалите съставки, както и етапноста в приготвянето, във видеото долу>>>



Bon appetite! 

Следващата седмица очаквайте и първата преLUSTителна рецепта на прекрасната Глория Петкова.


Кулинарния си курс записваме на www.yummycooking.bg.

More Food