Всички под ножа 2017: Поверително с доцент Василев/ВМА

Всички под ножа 2017: Поверително с доцент Василев/ВМА

What if...

Табутата и клишетата спрямо външния вид са нещо, което е редно да отлежава в миналото. Жени сме и е наш дълг да си помагаме една друга с каквото можем. Трябва да признаем, че почти всяка от нас е обмисляла поне веднъж да прибегне до пластичната хирургия, да легне под ножа в името на красотата. Голяма част от нас вече и са го преживявали. Колкото и да ни се иска обаче, страхът от подобна процедура винаги ще е фактор, който ни дели от желаната промяна... Затова решихме да си помогнем взаимно да прескочим трапа като влезем в табуто и споделим информация, получена директно от кухнята.
Надникваме зад кулисите и задаваме вечните въпроси на най-точния човек!

Говорим с един от най-симпатичните родни специалисти в областта - доцент д-р Владимир Василев, Началник на отделението по пластична хирургия във ВМА. В един неочаквано бърз час с този страхотен мъж разбираме каквото искаме да знаем за най-разпространените пластични операции, за това кое, как, кога и защо. Все въпроси, които касаят всички ни, но които имат нужда от точния отговор...


V.S: За какво идваме при вас, доцент Василев, когато опре "намерението" до кокала, да се изразим образно?
B:
Цялата гама на пластичната хирургия, реконструктивна хирургия, специфична хирургия на кожни тумори, реконструктивна хурургия на женска и мъжка гърда и почти цялата гама на естетичната хирургия. Това практикувам от 26 години.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.