Следва

Circus блейзър

DOMINATION#2 by ERRORS OF YOUTH: Привилегията да грешим

Младостта е състояние на духа, а грешката – нейна житейска привилегия. С нея идва смелостта да потърсим новото и свободата да последваме изборите си. Силата да бъдем себе си в точния момент.

All fashion преди 6 години

На 2 декември в Carrusel Club чрез мултимедиен пърформанс и танц за грешките на своята младост ще проговорят популярни градски лица. Може ли да се усети грешката, има ли вкус, как доминира живота ни, има ли правилни грешки и такива, които са непростими? Това са само част от въпросите, на които се осмеляват да отговорят Белослава, Елица Матева, Орлин Павлов, Стефан Щерев, Тереза Маринова, Лили Гергишанова и Таня Илиева.


Повод е младият, независим лейбъл ERRORS OF YOUTH, успял още с първата си колекция да фокусира енергия върху новите градски лица, които не се страхуват да провокират и откриват предизвикателства. ERRORS OF YOUTH е дело на творческа колаборация, зад която стои криейтив екип, локиран в различни географски точки на Европа: София, Париж, Барселона и Скопие.



Той размива границите, създавайки моден бранд, който говори на новите номади, като безстрашно миксира тъкани и текстури с безкомпромисно качество и внимание към детайла. Творческият дух на международния екип, осмелил се да направи широка крачка се усеща безпогрешно в Collection #1 и Collection #2 на лейбъла. ERRORS OF YOUTH поставя в центъра на внимание функционалността, умело маскирана зад авангардни, но олекотени като конструкция модели. Те неусетно се превръщат в неразделна част от визията на градския човек, за когото времето е ценност, а комфортът начин на живот.







Осмелете се да споделите и своите грешки на младостта с хаштаг #ErrorsOfYouth #EOY

Club Carrusel, 2 декември, 22:30ч.,  Domination#2 by Errors of Youth. Зад пулта на събитието ще е моделът Глория Петкова.


Collection #2 може да намерите в магазините на Totally Erected Store от средата на декември 
 

More All fashion