Следва

TAKEOVER и диско парти в един уикенд в YALTA CLUB

Българската гордост: Триумфът на Гришо в 25 кадъра

Димитров вече е трети в света, след Надал и Федерер.

Celebrities преди 6 години

Неделя вечерта Григор Димитров се сдоби с най-голямата титла в тенис кариерата си. След като победи Давид Гофен с 7-5 4-6 6-3 на Арена O2 българската гордост вдигна купата на ATP Finals в Лондон.

"Искам да благодаря на половинката си, тя заслужава - особено след тези две седмици, въпреки че сега се крие някъде", каза в благодарствената си реч Григор, показвайки един от редките моменти на привързаност към Никол Шерцингер, която бе заета със снимките на финала на X Factor и не успя да види победата на любимия си.

Димитров проби играта на Гофен, над когото има 4-ри победи, след петия си мачбол и така се "окичи" с осмата титла в кариерата си, рухвайки, облян в сълзи, на корта.

За тази година българската гордост - Григор Димитров, има цели 4 трофея, а само за почти година и половина родният тенисист се изкачи от 40-то място в световната ранглиста до престижното №3. Сериозен пръст в това има новият треньор на Гришо - Даниел Валверду, 31-годишният испанец, който работеше с Анди Мъри преди време.

На целия триумф на Димитров се насладете в галерията горе>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 13 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.