Следва

Селена, Сиара, Пинк, Деми, Никол & още: Кой какво облече на АМА 2017-та?

TAKEOVER и диско парти в един уикенд в YALTA CLUB

Anja Schneider застава зад пулта на Room 2 за събитието на Liubo Ursiny – TAKEOVER!

All About Life преди 6 години

Този уикенд YALTA CLUB продължава програмата си за ноември с две партита. В петък (24 ноември) клубът ще отвори вратите на Room 2 за събитието на Liubo Ursiny – TAKEOVER, чийто гост ще бъде чаровната германка Anja Schneider. Тя вади най-личното от себе си и го обръща в музика за последния си албум SoMe, като гостите на петъчната вечер ще са от първите фенове по света, които ще имат възможността да му се насладят. Съботната тематика ще бъде доста по-различна, защото е време за диско парти. На 25 ноември зад пулта на Room 2 ще застанат DiscoPigg Yoshida и Charlie от Boogie FM.

Креативното перпетуум-мобиле Anja Schneider ще влее енергията си в TAKEOVER на 24 ноември, като първият ѝ сет ще открие вечерта точно в полунощ. По-рано тази година Anja напусна лейбъла Mobilee, за да стартира Sous Music и издаде в началото на ноември най-личния си проект до този момент – албума SoMe. С това един от големите откриватели на таланти на електронната сцена в Европа за последните 10 години, свързан с развитието на имена като Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr., Kevin Over, Maya Jane Coles, Solomun и Nicole Moudaber, прави сериозен соло кик. TAKEOVER успява да я привлече точно навреме, за да сме едни от първите, които ще чуят SoMе и получат максимума от магията, която Anja синтезира зад пулта. Нощта е още в ръцете на движещата сила на TAKEOVER – Любо Урсини.

На 25 ноември YALTA CLUB прави второ диско парти за годината. След успеха на първото издание, клубът отново кани DiscoPigg Yoshida от Boogie FM – харизматичния диджей и кулинарен майстор, който връща публиката в 70-те години, но също така пуска и ню диско, с което сетовете му придобиват модерен привкус. Заедно с него зад пулта на Room 1 ще чуем и Charlie, който също е част от интернет радиото Boogie FM. Той е китарист на алтърнатив-пост пънк групата Babyface Clan, както и на Imbeciles and the poison Umbrella и създател на минимал уейв формацията Les animaux sauvages. Винил ентусиаст, Charlie е известен най-вече с еклектик сетовете си в нашумелите напоследък We like Kitsch партита.

Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани единствено на място. Всички, които още не са влязли в специалния TAKEOVER 50% DISCOUNT GUESTLIST, имат възможност да го направят до 20.00 часа на 24 ноември като изпратят името си на [email protected]. Гестлистът е активен до 02.00 часа.

Повече подробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 2 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 2 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.