Следва

Victoria's Secret Fashion Show: The Afterparty

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Nip slip
Double Trouble... Сексапилната Бела Хадид показа повече от необходимото по време на грандиозното дефиле на Victoria's Secrets в Шанхай. Накрая на ревюто брюнетката реши да се развихри под звуците на енергична музика и благодарение на твърде изрязано дантелено бюстие съвсем небрежно показа и двете си зърна.







Angel Fall Down
Разбира се, че продължаваме с гафовете събрани от модното шоу на VS. Вярвате или не - и ангелите падат, абсолютно доказано благодарение на красивата китайка Минг, която се хлъзна в дългия си халат и падна насред сцената, но въпреки това оправи короната си и продължи гордо, получавайки силни аплодисменти.





The sound of the police
Едно от най-чаканите събития за годината винаги се нуждае от афтър парти по време на което красавици като Бела Хадид, Алесандра Амброзио и Джазмин Туукс да се насладят на добре свършената работа и най-сетне да пъхнат парченце шоколад в устата. Оказва се обаче, че китайските власти не мислят така. Купонът след ревюто на VS е бил най-безсрамно преустановен, защото моделите и звездните им гости вдигали прекалено много шум и нарушавали спокойствието след късен час.

Агнешко
Преди "ангелският" купон да бъде shut down, жадните ни за клюки очи забелязаха любопитен детайл. Бащата на Бела Хадид - Мохамед, който подкрепи 21-годишната си щерка. По розовия килим на афтър партито, бизнесменът обаче се появи под ръка с младата си годеница - 36-годишната Шива Сафай, с която имат цели 33 години разлика. Е, какво пък, хората са го казали... за любовта няма граници!



More All fashion