Следва

Victoria's Secret Fashion Show: The Afterparty

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Nip slip
Double Trouble... Сексапилната Бела Хадид показа повече от необходимото по време на грандиозното дефиле на Victoria's Secrets в Шанхай. Накрая на ревюто брюнетката реши да се развихри под звуците на енергична музика и благодарение на твърде изрязано дантелено бюстие съвсем небрежно показа и двете си зърна.







Angel Fall Down
Разбира се, че продължаваме с гафовете събрани от модното шоу на VS. Вярвате или не - и ангелите падат, абсолютно доказано благодарение на красивата китайка Минг, която се хлъзна в дългия си халат и падна насред сцената, но въпреки това оправи короната си и продължи гордо, получавайки силни аплодисменти.





The sound of the police
Едно от най-чаканите събития за годината винаги се нуждае от афтър парти по време на което красавици като Бела Хадид, Алесандра Амброзио и Джазмин Туукс да се насладят на добре свършената работа и най-сетне да пъхнат парченце шоколад в устата. Оказва се обаче, че китайските власти не мислят така. Купонът след ревюто на VS е бил най-безсрамно преустановен, защото моделите и звездните им гости вдигали прекалено много шум и нарушавали спокойствието след късен час.

Агнешко
Преди "ангелският" купон да бъде shut down, жадните ни за клюки очи забелязаха любопитен детайл. Бащата на Бела Хадид - Мохамед, който подкрепи 21-годишната си щерка. По розовия килим на афтър партито, бизнесменът обаче се появи под ръка с младата си годеница - 36-годишната Шива Сафай, с която имат цели 33 години разлика. Е, какво пък, хората са го казали... за любовта няма граници!



More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.