Следва

Един Кoкимото и един Ретрограден Меркурий са достатъчни!

Ренесансът на John Digweed в Metropolis

На 09 декември зала 5 на Интер Експо Център отваря врати, за да подслони второто от поредицата събития на Метрополис за парти сезон 2017-2018.

Music преди 6 години

Специални гости на това издание ще бъдат двама титани на британската и немска клубна сцена.

Пръв на сцената ще излезе Андре Галуци. Неговото гостуване ще бъде за трети път по покана на Метрополис, като последно е бил гост на изданието Future Heroes през 2011. Един от най-ярките представители на немската клубна сцена е роден през 1976 във Франкфурт, като започва своята кариера още на 14 годишна възраст.



Андре издава за престижните Cocoon, Ostgut Ton, Cadenza и Highgade и създава и свои лейбъли - Taksi през 1994 и Aras през 2011, който е платформа за изгряващи таланти, която има за цел да промотира иновативното и нетрадиционно звучене, на което той е голям почитател. Именно страстта с която работи, изразена в 10 часовите разнообразни сетове, успява да му извоюва резидентство в престижните Берлински клубове Tresor и Berghain.

Той е и постоянен гост на партито на Кокуун в Амнезия Ибиса, а свръх натовареният му график като ди джей отлага с близо 10 години издаването на дебютния му албум – Alcatraz, който излезе през 2015 година.



Хедлайнерът за вечерта е човекът описан в историята на денс музиката, като диджеят на диджеите – Джон Дигуийд. След три годишно отсъствие на българска сцена, създателят на Bedrock records се завръща за да разкаже поредната си приказка. За него спокойно можем да кажем, че е един от гениите на електронната музика, и понастоящем “Господ” в южна Америка. Той е номер едно диджей в класацията на DJ Magazine за 2001 година, издател на компилациите Transitions и заедно със Саша - Renaissance, както и първият британски диджей, станал резидент на най-известния американски денс клуб за времето си - Twilo в Ню Йорк още през деветдесетте. Ако го наречем легенда, това изобщо няма да бъде преувеличено. Заслуга за това има и неподражаемият му стил на пускане, който съчетава мелодиката на прогресив хауса с ритмиката на модерното техно.



И накрая една “жълтина” – Дигуийд е може би единственият елктронен артист, който има почитатели, които го следват фанатично, където и да “свири” из Европа, така че очаквайте и интернационална публика на 9 ти декември в Интер Експо Център.


Ако стартът на сезона на Метрополис в зала Универсиада не ви е бил достатъчен и желаете да получите нова доза приятни емоции, то информация за предстоящото събитие и как да се сдобиете с вашите билети, може да откриете тук.

More Music