Следва

Plexiglass-ово време

Editor's choice: Черният FASHION петък на Цветина

Четвъртък вече ми е Петък, нищо че още е вторник, ще обясня защо...

Shopping преди 6 години

Не, че нещо, но съм зарината от обувки. Специално днес съм на вълна бордо, черни връзки и адски висок ток. Неудобно е, но красотата изисква жертви, а Модната Редакция - още по-големи.

Ако не можете да визуализирате - крачетата ми са "удобно" настанени в този предизвикващ погледи чифт на Zee Lane. Psst! Поръчах ги от ТУК!

И понеже Black Friday е САМО веднъж в годината, а за 2017-та той започва още от четвъртък и всичко това благодарение на Fashion Days, към който съм тотално модно пристрастена, защото угажда на всичките ми фешън хрумки моментално, точно на секундата, само с два клика.

Е, подразбирате, че съм готова с wish list-a, префрашкан с обувки, нали? Под сърчицето с "ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ" вече се мъдрят този разкошен чифт кадифени боти, носещи лейбъл Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo. Сините Marguerite и Мoi (тоест Аз - бел.пр.) ще се разбираме повече от перфектно, ще ги нося по всяко време, навсякъде, а всички ще се обръщат след Nous! (тоест Нас - бел.пр.)

Между другото Wishlist играта на Fashion Days е ЖЕ–СТО–КА: Всеки, добавил "находки" в Любими Продукти ще участва за спечелването на ваучер на стойност 500 лв!


Компания на кадифените боти прави велурена двойка в изкустелния цвят червено, говорили сме си колко е модерен ТУК, притежаваща гръмкото име Anne. Остър връх и марка Zee Lane - какво повече й трябва на една фешън дива, за да е точно в бурята от тенденции?

Ами, нищо повече освен... регистрация в Fashion Days! Защото вие пожелавате, а модната платформа го сбъдва!

More Shopping