Следва

"Няма нищо друго, което да те кара да се чувстваш по-луд от семейството..." & още

Марго Роби крие, че е в поне четвъртия месец

Bun in the oven?!?

Celebrities преди 6 години

Актрисата отказва да признае, че е бременна! Въпреки това според клюките Марго Роби е в поне четвъртия месец от бременността си и заедно с любимия й Том Акърли ще се радват на първороден наследник.

По-любопитното е, че по-рано този месец на червения килим сексапилната актриса се появи с доста широка рокля, сякаш наистина за да прикрие вече наедряващото си коремче.

"Напоследък Марго категорично избягва алкохолните напитки и гледа да не се появява на публични места", искрен е близък до 27-годишната блондинка.

Дали пък съвсем скоро Роби няма да има щастлива новина за споделяне? Вие как мислите? Бременна ли е актрисата или не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бременна ли е Марго Роби?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.