Editor's choice: Домашният FASHION мол на Диана

Editor's choice: Домашният FASHION мол на Диана

Gimme, gimme more...

На Цветина вторникът й беше четвъртък, и петък, и т.н., а на мен цял живот ми е уикенд. И за разлика от нея, аз нямам проблем с обувките, а имам проблеми с всичко! Обувки, чанти, аксесоари, много, много дрехи и най-вече бельо! Ох, имам много проблеми и пороци, но такава съм си. Русата коса, казват, носи беди, и аз съм го взела доста присърце, явно. А ако не вярвате колко много дрехи имам, сега ще обобщя. Преди по-малко от месец ми се наложи да се пренасям в ново жилище. Цялата процедура по преместването отне близо седмица, а подредбата на моя мини мол се състоя от две паник атаки и половин нервен срив. В края на цялата трагикомедия и моята забележителна инженерна мисъл, що се отнася до подредба на дрехи, реших да направя нещо като преброяване на "населението" в моя гардероб. Иначе казано, притежавам над 50 рокли, мислех, че нямам нито една риза, а те са близо 30, а откъм обувките - аз съм една потенциална стоножка. Бельото няма и да го коментирам, само ще кажа, че ако някой иска да ми подари шоурум е добре дошъл...

Въпреки че трудно побирам всичко и може би, добре де, не може би, а е напълно ясно, че имам огромни проблеми, това не ми пречи да искам още и да си купувам още. Почти всяка седмица. И понеже през последните 7 дни не съм добавяла нищо към покоите си, то тази съм решила да наваксам пропуснатото в чест на Black Friday и Fashion Days!

Разбира се, не си губя времето и винаги съм готова с “домашното” си предварително. Online shopping-ът ми е най-голяма страст и най-голям кошмар за банковата сметка. Fashion days са моите all time favourite, а ежегодният им Black Friday - most wanted събитието на годината.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.