Следва

Шопинг ексхибиционизъм: Black Friday Guide

Стил урок на седмицата: Dad shoes

Uhm, no, Bitte...

All fashion преди 6 години

Чудати, недодялани и отдалечени от задачата да комплиментират, която и да е част от женската фигура, "кецовете на татко" се нареждат сред последните трендове, които чисто и просто предизвикват изненадани погледи у всеки, незапознат със случващото се в модата сега.

Считаме, че последният бум в света на кецовете е естествено продължение на athleisure тренда отпреди вече n на брой сезона, от който, колкото и да ни се иска, не можем да се отърсим. 80-тарското олицетворение на лошия вкус набира все повече почитатели и от страна на модерните в момента дизайнери като Демна Гвасалия, чийто модел Triple S се нарежда сред най-желаните в тази категория, и от страна на стрийт стайл инфлуенсърите, които нагледно показват как всъщност съвсем лесно конкретната обувка може да бъде приобщена във всеки един стил.

Славата на грозните кецове пък е усилено затвърдена сред скандинавските фешънисти като Пернил Таисбек и Емили Синдлев, според които dad shoes се съчетават великолепно и с големия костюм от две части в бебешко синьо, и с романтичната миди пола. Разбира се, и спортната естетика им приляга, като първи сред желаните акомпаниращи елементи се нарежда суичерът, потопен изцяло в ярката цветова гама на сезон Есен/Зима 2017-та. Тези, но и още много други стайлинг идеи, откриваме в кадрите тук >>>

More All fashion