Следва

Asymmetric Stella

Шопинг ексхибиционизъм: Black Friday Guide

Наръчник за shopaholics и техните покупки...

Shopping преди 6 години

Тръпката на "Черния петък" е почти неустоима и някои от фешън находките наистина НЕ МОГАТ да бъдат пропуснати. Вече ви разказваме за част от модните ни изкушения ТУК и ТУК!

Истинското преживяване на пазаруването, обаче, може много лесно да се превърне в кошмарен завой - да, говорим за огромните тълпи, които изглежда започват по-рано и по-рано всяка година или факта, че до момента, в който стигнете до онзи рафт в магазина с всички маратонки Balenciaga Triple S (знаете, онези "грозните", за които разказвахме ТУК!), вашият размер вече е напълно разграбен... или пък всичките пъти, в които фешън сайтовете крашват от прекалено много посещения и отчаяни опити за виртуален шопинг.

За щастие, ние сме насреща, за да ви помогнем и да направим по-лесно Black Friday пазаруването. Независимо дали става дума за класически MUST HAVE като раницата Prada Vela или нещо малко по-необичайно, като няколко чудесни придобивки за дома или домашния любимец от фаворитa ни при онлайн пазаруването eMAG, е нужно да следвате няколко basic правила.

Така че, ако търсите керамика, палто, портфейли или пък многофункционален часовник - този наръчник за покупки е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТИВО:



Подготви си списък с желаните продукти
Подготви предварително списък с любими продукти, които искаш да закупиш по време на eMAG Black Friday (ние "висим" там ежеминутно и вече ни сърбят ръцете и едва чакаме), за да можеш лесно да ги поръчаш веднага след старта на кампанията. Ако нямаш - сега е моментът да избереш с какво да зарадваш себе си и близките си.

Влез в акаунта си
Подготви акаунта си за шопинг! За да можеш лесно да поръчаш, попълни в акаунта си цялата необходима информация, включително адреса за доставка на пратката ти. Можеш да избираш от над 500 куриерски офиса в страната. Ако запазиш данните от картата си в акаунта, ще можеш да платиш лесно само с един клик.

Абонирай се за eMAG бюлетина
Абонирай се за бюлетина на любимците ни от eMAG и бъде сред първите, които ще получат eMAG Black Friday оферти.

Инсталирай мобилното приложение
Инсталирай мобилното eMAG приложение, за да пазаруваш удобно независимо къде намираш. Не забравяй да активираш известията си, за да те уведомят, когато Black Friday започне (ние тръпнем в очакване). А ако вече си го инсталирал, убеди се, че имаш последната версия на приложението, все пак!

Влез в твоя клиентски акаунт и запази данните на кредитната/дебитната си карта
Нашият plastic "вълшебник" има бял кон и често се шегуваме, че вместо принца сме получили любимеца му. За да можеш да поръчаш бързо, лесно и сигурно в eMAG е нужно да запазиш данните на своята банкова карта в клиентския си акаунт в еMAG.bg. Любимото ни място за онлайн пазаруване използва payU/EPAY JSC, международен картов оператор (за гарантиране на сигурността на транзакциите). При плащане чрез PayU, обработката на данните за твоята карта се извършва само и единствено от сървърите на PayU. Разбира се, че eMAG.bg не обработва и съхранява детайли относно твоята кредитна или дебитна карта.

Остани онлайн и пазарувай
Обещаваме, че по време на Black Friday в eMAG можеш да откриеш хиляди избрани оферти в разнообразни категории. И тъй като eMAG Black Friday е само веднъж в годината, остани онлайн, досущ като нас, и открий какви изненади те очакват.

Вече сте напълно готови!!! Ние също! А в галерията горе>>> на пук на шестте правила ви споделяме двадесет и шестте онлайн находки, които в петък ще се озоват в кошницата ни с виртуални покупки!

More Shopping